default-logo
  • Analytisch en betrokken
  • Verzekerd van de beste zorg
  • Aangesloten bij alle ziekenfondsen
  • Altijd een gewenste oplossing

Laat uw nekklachten behandelen bij Fysio Spijkers in het centrum van Tilburg. Heeft u door een constante nekpijn minder bewegingsvrijheid, of beperkt de uitstralende hoofdpijn u in uw dagelijks leven? De fysiotherapeuten van Fysio Spijkers kunnen u met gespecialiseerde methodes helpen!

Waar laat ik mijn nekklachten behandelen in Tilburg?

Naast reguliere fysiotherapie is Fysio Spijkers gespecialiseerd in manuele therapie. Deze behandelmethode wordt voornamelijk gebruikt wanneer u last heeft van nekpijn in combinatie met een slechte bewegingsvrijheid in de wervelkolom of bij nekklachten met een uitstralende pijn naar de armen.

Om de oorzaak van de nekklachten te kunnen plaatsen, zal uw fysiotherapeut dan ook eerst een vragenlijst met u afnemen, om vervolgens een aantal testen te doen om na te gaan of manuele therapie de juiste methode voor u is. Naast dit intakegesprek houdt Fysio Spijkers in Tilburg ook nauw contact met uw huisarts, neuroloog of andere zorgverlener.

Nekklachten behandelen met de McKenzie methode

Bij Fysio Spijkers in Tilburg zijn wij gespecialiseerd in behandelingen volgens de McKenzie methode. Deze methode, ontwikkeld door de Nieuw-Zeelandse Robin McKenzie, richt zich specifiek op rug- en nekklachten. McKenzie wil alles  weten over het klachtenbeeld van u als patiënt. Deze analytische vorm van behandelen start met een patroonherkenning, waarbij bij deze methode wordt uitgegaan van drie zogeheten syndromen:

  • Derangement syndroom;
  • Dysfunctie syndroom;
  • Houdingssyndroom.

Samen met u onderzoekt uw fysiotherapeut welke bewegingsrichting uw klachten kan verminderen en vooral wat u zelf kunt doen om daar aan bij te dragen!

Wilt u van uw nekklachten afkomen? Neem dan contact op met Fysio Spijkers in Tilburg. Wij stemmen graag een persoonlijke behandeling voor u samen. Om een afspraak te maken kan u elke werkdag contact met ons opnemen op het telefoonnummer 013 - 54 45 450.Lees meer

Manuele therapie Tilburg | Fysiotherapie Tilburg centrum | Sportblessure Tilburg | Rugklachten Tilburg


Fysio Spijkers

Bij Fysio Spijkers kunt u terecht met allerlei fysieke klachten.

We onderscheiden ons op het gebied van rug- en nekklachten, sport- en dansblessures, training en revalidatie.

Analytisch en betrokken: we maken een zorgvuldige analyse van uw vraag en zoeken samen naar de gewenste oplossing.

McKenzie specialist

We zijn McKenzie specialist voor rug- en nekklachten. Neurologen herkennen de waarde van onze aanpak bij uitralende pijn, hernia, functieverlies.

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rug- en nekklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

Afspraak maken?

Bel voor een afspraak 013-54 45 450
of vul het contact formulier in

U bent verzekerd van de beste zorg op het gebied van 'doelmatigheid en effectiviteit'. Fysio Spijkers staat borg voor de kwaliteit van uw zorg.

Daar gaan wij voor! Wij zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen. U kunt dus altijd bij ons terecht